Bookmark and Share

Hjælp og ting vi kan bruge

Man kan jo ikke klare alt, så vi vil gerne sikre, at lederne har tid til det vigtigste - nemlig spejderne.
Derfor har vi nogle opgaver, som vi meget gerne vil have forældre hjælp til. Hvis vi deles om opgaverne behøver ingen at blive overbebyrdet.

 

Opgaver vi kan bruge hjælp til:

Rengøring: Vi har nogle forældre, der skiftes til at vaske vores gulve. De kan godt bruge nogle flere forældre, der vil være med til rengøring.
 
Brændestativ: Vi har tegninger til et brændestativ, som vi gerne vil have inde i hytten. Vi har brug for nogle, som vil hjælpe med at bygge det. Det skal primært laves af træ.
 
Standerstativ: Vi vil gerne flytte vores standere fra lysekronerne over til to nye standerstativer. Vi ved, hvordan de skal se ud, men mangler nogle, der kan svejse dem sammen for os.
 
Græsslåning: Igen i år laver vi et skema med fordeling af græsslåningen. Vi håber på forældrenes hjælp, så vi kan fordele tiderne. Tag gerne 2-3 uger i træk, så vi ikke skal sende nøglen rundt hele tiden. I sommerferien dog 1 uge, så det ikke er hele ferien, der går med græsslåning. Vi skulle gerne få fordelt tiderne mellem forældre, så lederne kan bruge tiden på spejderne i stedet.
 
 
Udover hjælp er der også en masse ting, som vi kan bruge i gruppen, men som måske er skrammel for jer.

Vi har her prøvet at nævne nogle af de ting, som vi kan bruge.

Hvis I selv har noget af det som I skal af med, eller I kender nogle, så må I meget gerne give os et tip.

Udklædningstøj: En god fantasiramme betyder meget for et løb eller arrangement. Derfor kan vi altid bruge udklædningstøj, som vi kan bruge som rekvisitter.
 
Huggeblok: Vi har brug for to nye huggeblokke, så vi skal finde to træstammer på ca. 1-1,5 m.
 
 
  Høngspejderne - Det Danske Spejderkorps - Møllevej 38A - 4270 Høng